Posturi TRAFO și distribuție pe MT

Posturi TRAFO 0.4/20KV care oferă avantajul de a fi prevăzute cu pardoseală flotantă, instalații pentru iluminat, prize și iluminat de siguranță.

Posturile TRAFO sunt realizate în cabine metalice prefabricate, cu două sau trei compartimente dedicate transformatorului, celulelor de MT 20KV și tabloului electric de joasă tensiune (400V), care se amplasează pe fundații sau pardoseli de beton. Avantajul ultimelor două compartimente este faptul că sunt prevăzute cu pardoseală flotantă, instalații pentru iluminat, prize și iluminat de siguranță.

Instalații și tablouri de distribuție 20kV compuse dintr-o serie de celule standard, echipate cu separatoare de sarcină cu mediu de stingere SF6 și/sau întrerupătoare în vid.

Pentru construirea tablourilor electrice folosim trei furnizori consacrați de aparatură: ABB, Schneider Electric și Schrack. Distribuția de forță o realizăm în cablu de înaltă calitate FG7OR pozat în jgheab metalic zincat și/sau sisteme de distribuție cu BARE CAPSULATE, variantă care reprezintă soluția ideală variantă care reprezintă soluția ideală pentru distribuția de energie electrică în spații industriale medii-mari. Ca soluție de compensare a energiei reactive, instalăm tablouri de compensare automate ENERLUX.

Vezi mai mult: Tablourile de MT construite cu celule ABB sunt o soluție compactă ce se integrează perfect într-un sistem energetic complet automatizat. Oferim garanție și siguranță maximă operațiunilor prin intermediul unui mecanism de blocare mecanică și interblocare cu chei.