Instalații Electrice

Instalații electrice industriale care asigură o productivitate crescută a companiei tale prin sisteme de iluminat flexibile, distribuție de forță și automatizări industriale.

Societatea noastră realizează instalații și tablouri de automatizare pentru capacități industriale de sortare/prelucrare cereale, instalații FNC, stații de betoane, stații de sortare și unități de prelucrare a lemnului.

Vezi mai mult:

  • Sisteme de iluminat flexibile a căror distribuție se bazează pe bare capsulate, fiind soluția ideală pentru alimentarea cu energie electrică a aplicațiilor industriale atât cu LED cât și cu tuburi neon în funcție de solicitările clientului.
  • Distribuția de forță care se realizează prin cablu de înaltă calitate FG16OR pozat în tub sau jgheab metalic zincat și/sau sisteme de distribuție cu BARE CAPSULATE, soluția perfectă pentru distribuția de energie electrică în spații industriale medii-mari. De asemenea, oferim soluții de compensare a energiei reactive, instalând tablouri de compensare automate ENERLUX. Atuul nostru sunt materialele puse la dispoziție de cei trei furnizori consacrați de aparatură: ABB, Schneider Electric și Schrack.
  • Automatizări industriale pentru linii de producție și stații industriale, destinate proceselor industriale de sortare/prelucrare cereale, instalații FNC, stații de betoane, stații de sortare și unități de prelucrare a lemnului.